Cabrianes

Resum festes d'estiu 2023

Del 14 al 18 de setembre vàrem celebrar a Cabrianes les festes d'estiu.
Des de fa anys es va implantar un model de festa que agrada i funciona, i per això es continua mantenint, però com amb tot, els temps canvien i cal adaptar-nos'hi.

L'organització valora molt positivament les festes d'enguany, i destaca la gran participació de tots els actes, que en alguns casos va superar les 400 persones.
Vam començar amb el concurs de curts, que enguany s'hi sumava la modalitat de TikTok, on i van participar nou grups diferents. Divendres va ser un dia marcat per la pluja, però res va impedir que a les 21 h comencéssim a servir sopars amb total normalitat, una plaça que acollia a més de 150 persones immerses en les cançons del Marc Anglarill.

Dissabte, el plat fort de les festes, un sol espatarrant donava la benvinguda als més de 250 veïns i veïnes que menjarien arròs i productes locals. Mentre uns descansaven, els altres gaudien de l'espectacle Love for Free i seguidament la tradicional gimcana Gavarressa-Fussimanya, que enfronta els dos "barris" del poble de Cabrianes.
El sol comença a pondre's i és el moment de jugar al Quinto, una plaça de la Vinya plena de gom a gom, que espera tot menjant una pizza l'inici de l'espectacle FLOTADOS de David Moreno i Cristina Calleja. Sense parar i enllaçant actes, a les 23:30 h puntuals arranca el concert a càrrec de Rock N Busto.

Diumenge, matinal d'espectacle infantil amb la Idoia i vermut musical pels acompanyants de la canalla. Passat el dinar de festa major, aquesta vegada cadascú a casa seva, comença la tarda de sardanes, on es van ballar les sardanes de Cabrianes i per tancar la nit, teatre a càrrec de Cascai Teatre.

Dilluns, dia de festiu local, arranca el tradicional partit de Gavarresa-Fussimanya, enguany sumant-hi la modalitat d'equip femení. Acabat l'esport xocolatada popular i ball de fi de festa amb Jordi Bruch, que va retornar a Cabrianes una plaça plena de balls en línia.

Fotos

Contacte