Cabrianes

AAVV Cabrianes

L'AVV de Cabrianes va nèixer l'any 1977 per la necessitat d'organitzar-se i de disposar d'una eina legal en l'afer de l'empresa Polialco (empresa química que ens volien instal.lar a tocar el poble.

Les reivindicacions més importants aconseguides durant aquests anys han estat: La no instal.lació de l'empresa Polialco, solucionar les "pudors" de l'empresa Hanprograsa, els semàfors, l'acondicionament de l'escola, el local propi, les gestions per aconseguir un nou teatre (EL Centru) i la creció de l'OTP de Cabrianes.

Paral.lelament ha gestionat la majoria de les activitats culturals de Cabrianes: Festa Major, Festa de la Gent Gran, Festes de Nadal i Reis, Festes de Primavera i Tardor...

L’AAVV de Cabrianes agrupa a la majoria de veïns de Cabrianes. La Junta de l’AAVV està formada per 9 membres i se’n renova la meitat per votació cada 2 anys (un cop 4 membres, un cop 5 membres). Qualsevol membre de l’AAVV pot ser votat i formar part de Junta.

Actualment la Presidenta de l'Avv es reuneix un cop al mes amb la Junta de Veïns (OTP de Cabrianes) i l'alcalde de Cabrianes.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

L'actual junta de l'AAVV (2023-2027) és formada per:

Glòria Gener (Presidenta), Sandra Saradell (Tresorera), Rosa Oller (Secretaria), Andreu Picañol (Vocal 1), Oriol Comallonga (Vocal 2), Alba Sànchez Almagro (Vocal 3), Xavier Ubach (Vocal 4) i Anna Sànchez (Vocal 5).


Contacta amb la Presidenta de l’AAVV - Glòria Gener i Sala