CABRIANES: HISTÒRIA D’UN POBLE

PIÑERO, Jordi (amb la col.laboració d’un equip de treball local) Cabrianes: història d’un poble. Col·lecció «Quaderns» núm. 14, ed. Centre d’Estudis del Bages, Manresa, 1996, 85 pág ( 17 x 24 cm), il.lustrat”.

Que un poble vulgui conèixer les seves arrels és digne d’elogi, malgrat la seva relativa modèstia dins el panorama general del país. Per això, quan un col.lectiu de vilatans anima i empeny la realtizació d’una monografia d’aquest tipus hom té la sensació que en aquell indret hi ha força gent que estima casa seva, la qual cosa és una garantia de valoració del que es té i de projecció de futur. Jordi Piñero, al capdavant d’un equip d’animosos cabrianesos, ha realitzat un correctíssim aplec d’història local: la d’un poble que forma part del municipi de Sallent (Bages), però que conserva amb orgull una personalitat pròpia ben acusada.

Podeu comprar el llibre per 6€ al Centre d’Estudis del Bages  C/Via Sant Ignasi, 36-40 – 08241 MANRESA Tel. 93-8736525 cebages@cebages.org

O podeu consultar-l’ho a diferents Biblioteques mitjançant el seu Cataleg General, entrant com a Títol “Cabrianes” i buscar. Seleccioneu “Cabrianes, història d’un poble / Jordi Piñero i Subirana” per veure les biblioteques que tenen exemplars.