Fotos de la Festa 100 aniversari

Tal i com s’havia anunciat avui a les 11 del matí s’ha cel·lebrat una missa a la Parròquia de Sant Ramon de Cabrianes en motiu del cent aniversari de Pilar Bastardas Duocastella. A la sortida de la missa el molt honorable Alcalde de Cabrianes ha dit unes paraules per felicitar en nom de les veïnes i veïns i ha fet entrega de la medalla amb la que la Generalitat guardona a les catalanes i catalans que cel·lebren els cent anys. L’AAVV també ha regalat una placa commemorativa i un ram de flors a l’homenatjada.

El primer exemplar de la renovada revista Som-hi de Cabrianes ( que inclou una entrevista i foto de portada de la Pilar) ha estat entregat com a regal.

Tot seguit l’alcalde de Sallent ha fet un petit discurs. Finalment la festa ha acabat amb un petit piscolabis que s’ha cel·lebrat a la plaça del Centru enlloc del previst pavelló.

Aprofitant l’avinantesa ha sortit a la venda la revista Som-hi amb un preu de 4€. Si no s’han esgotat els exemplars es podran adquirir a Ca la Laia (Autoservei Serra) i a Casa Matamala.

Seguidament podeu veure algunes fotos de tota la festa.

Cliqueu a sobre de les fotos per fer-les més grans. Cliqueu el cursor a la dreta per saltar a la següent foto.
Error: the communication with Picasa Web Albums didn’t go as expected. Here’s what Picasa Web Albums said:

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /data/feed/api/user/lluis.trulls/album/%22100Pilar%22?kind=photo was not found on this server. That’s all we know.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.