SOPAR I CINEMA A LA FRESCA/CABRIANES’11

DURANT 1 CAP DE SETMANA DE JUNY I 3 DE JULIOL TENEN LLOC A CABRIANES ELS SOPARS I CINEMA A LA FRESCA’11, ORGANITZATS PER MANEFLESTEATRE.

EL 18 DE JUNY ES VA PASSAR LA PEL·LÍCULA “LAS NORMAS DE LA CASA DE LASIDRA”, AMB UN SOPAR SANT MATEU A LA PLACETA I OBSEQUI DE LA SIDRA PER BEURE.

EL 9 DE JULIOL, UN VESPRE D’HUMOR NEGRE, AMB SOPAR A BASE DE TRUITES PER COMPARTIR I LA PEL·LÍCULA “UN FUNERAL DE MORT”.

EL 16 DE JULIOL, VESPRE DOLÇ, AMB SOPAR DE “MONTADITOS” (PREMI ALS MILLOR, PRESENTATS PER A LA PILAR AYERBE, UNA MAGNÍFICA SAMARRETA) , PROJECCIÓ DE LA PEL·LÍCULA “CHOCOLAT” I A LA SORTIDA, XOCALATA DESFETA AMB COCA, OBSEQUI DE MANEFLESTEATRE.

I PER ACABAR, EL PROPER DISSABTE 23 DE JULIOL, HI HAURÀ VESPRE GORMAND AMB SOPAR SANT MATEU (MANEFLES HI POSA EL PA AMB TOMÀQUET, LA TISANA PER BEURE I LES POSTRES) I ES PROJECTA LA PEL·LÍCULA “UN TOQUE DE CANELA”, DONANT PER FINALITZAT EL CICLE DE SOPARS I CINEMA A LA FRESCA.

MARIA FERRER

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.